JÓL FIZETŐ

SZERKEZETÉPÍTŐI ÁLLÁSOK

Flexelésben, hegesztésben, fémmegmunkálásban jártas szakembereknek.

 

Q

Eleged van a több műszakos munkákból, és hogy emiatt se a családodra, se magadra nem jut elég időd?

Q

Unod már, hogy kiváló szakemberként nem részesülsz kellő megbecsülésben, és a szakmában lassan mindenki többet keres nálad?

Q

Aggódsz, mert kezdenek leállni a munkák a jelenlegi cégednél, és inkább egy olyan munkahelyre vágysz, amire biztosan számíthatsz?

Kezdj új életet az Aricon Kft-nél, és dolgozz ott, ahol

a jó fizetés és a megbecsülés nem csak ígéret!

KIEMELT BÉREZÉSŰ

(havi nettó 250-400.000 Ft)

SZERKEZETÉPÍTŐI álláslehetőségek

Budapesten és környékén

1 műszakban!

 

Feladatok: Könnyűszerkezetes épületek összeállítása szendvicspanelekből (flexelés, hegesztés, fémmegmunkálás). Kérjük, hogy CSAK AKKOR JELENTKEZZ, ha tényleg magabiztosan tudod végezni ezeket a feladatokat!

Mire számíthatsz, ha

CSATLAKOZOL

a csapatunkhoz?

R

KIEMELT BÉREZÉS

Szeretjük, ha kollégáink elégedettek, ezért a te munkádat is piaci átlag feletti fizetéssel jutalmazzuk. A konkrét összeget mindig a vállalt feladataid és a tapasztalataid függvényében határozzuk meg veled együtt.

R

PONTOS KIFIZETÉSEK

Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet mindig időben megkapod tőlünk. Így megy ez nálunk az indulásunk óta.

R

NORMÁL MUNKAREND

Hétfőtől-péntekig normál munka-rendben (7:00-16:00) dolgozunk. Fontos számunkra a kollégáink munka-magánélet egyensúlya, ezért a hétvégéken nem dolgozunk.

R

FIZETETT BEJÁRÁS

Ha nálunk dolgozol, akkor az utazási költségeid miatt nem kell aggódnod, hiszen mi minden kollégánknak fizetjük a munkábajárást. Akár tömegközle-kedéssel jársz, akár saját gépjárművel.

R

BUDAPEST és KÖRNYÉKE

Munkáinkat jellemzően Budapesten és vonzáskörzetében végezzük, így nem kell órákat utazgatnunk minden nap ahhoz, hogy a helyszínre érjünk. A közeli munkavégzésnek köszönhetően több időd marad magadra és a szeretteidre.

R

NEM CSAK A PAPÍR SZÁMÍT

Bár jó, ha van, de nem várjuk el, hogy szakipari végzettséged legyen. A fémmegmunkálási gyakorlat és a tapasztalat (flexelés, hegesztés, stb.) nekünk többet ér. Ettől viszont nem tudunk eltekinteni.

R

EMBERBARÁT SZEMLÉLET

Nem csak a munkában, hanem akár nem várt élethelyzetekben is számíthatsz ránk. Megértőek és segítőkészek vagyunk kollégáinkkal, és nyitottak vagyunk a véleményedre, ötleteidre is.

R

BETONBIZTOS CÉG

Hosszú távú megrendelésekkel rendelkezünk, így nem csak idény jellegű, hanem állandó munkalehetőséget biztosítunk dolgozóinknak. Stabilan és egyre dinamikusabban fejlődünk.

Kik vagyunk és mit csinálunk?

Mi itt, az ARICON Kft-nél több éve foglalkozunk lakások és irodák felújításával, átalakításával. Nevünk és minőségi szolgáltatásaink ismertek a piacon. Tevékenységünkre egyre biztosabb igény mutatkozik, így ennek kiszolgálásához keresünk új kollégákat.

NE MARADJ LE!

Az idő gyorsan fogy, és ebben a körben csupán 2 üres pozíció vár betöltésre, melyekre még eddig tudsz jelentkezni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

MIÉRT MENNÉL KÜLFÖLDRE, HA ITTHON IS BOLDOGULHATSZ?

Ha Te is szeretnél Magyarországon építőipari munkával jó pénzt keresni, és egy megbecsült munkakörben dolgozni, amely mellett még a szeretteidre is marad időd, akkor add le a jelentkezésed FÉL PERC ALATT a lenti gombra kattintva!

 

 

Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad az munkalehetőségekről.

Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az info@aricon.hu e-mail címünkön.